Cu un început timid, în anul 2014, din dorința de a pune la dispoziție cititorilor titlurile vechi, abandonate, pentru care nu mai era loc în rafturile noi, Anticlicolibris s-a extins treptat, iar astăzi este un anticariat on-line ce pune la dispoziția dumneavoastră peste 20.000 de titluri din domenii diverse.

De-a lungul timpului au apelat la noi atât clienți din toate județele țării cât și din afara ei, dar și diverse anticariate și edituri. Anticlicolibris a fost apreciat în primul rând pentru seriozitate, promptitude și respectul față de clienți și a primit mai multe invitatii pentru a participa la diverse expoziții în cadrul unor târguri naționale.

Ceea ce ne recomanda în mod special este flexibilitatea (în București ne întâlnim personal cu clienții pentru "predare personala") și disponibilitatea noastră de a veni în ajutorul clienților (facem eforturi să găsim, la solicitarea dumneavoastră, si cărți pe care nu le avem pe stoc). De-a lungul timpului am fost apreciați de către clienții noștri drept:

Anticlicolibris mulțumește clienților săi care l-au învestit cu încredere în anii de activitate.