Termeni și condiții

Promotii, Concursuri si Reduceri

Acest site - www.anticlicolibris.ro - este intretinut si administrat de Lica Ionut PFA.

Contact:

Lica Ionut PFA

Intrarea Petrachesti Nr. 24

Sector 6 Bucuresti

Telefon: 0720054241 Vodafone

Email: contact_anticlicolibris@yahoo.com

CUI: 33363533

Nr. De ordine in Registrul Comertului: F40/2799/2014

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/cartilor) implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Dacă o comanda a fost finalizată inseamna ca ati fost de acord cu termenii si conditiile enuntate in pagina de comanda, implicit cu pretul produselor si al transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acele site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati site-urile respective și daca luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. www.anticlicolibris.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura comentariilor postate de catre vizitatorii site-ului.

Garantam utilizatorilor (inregistrati sau vizitatorilor) accesul, in interes personal, pe acest site - www.anticlicolibris.ro – fara dreptul de a descarca, de a modifica, de a reproduce sau copia partial sau integral continutul site-ului in scopuri contrare intereselor Lica Ionut PFA. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale. Pentru crearea unui cont pe site-ul www.anticlicolibris.ro, clientul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Proprietarul/administratorul poate refuza

cererea de inregistrare in situatiile in care se constata ca utilizatorul a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale. Crearea de conturi multiple pentru a beneficia de promotii sau oferte este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Ne rezervam dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs. Produsele/Cartile de pe www.anticlicolibris.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori in actualizarea bazei de date a site-ului, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.

Despre comenzi

Comenzile inregistrare pe www.anticlicolibris.ro in zilele de Vineri, Sambata si Duminica vor fi expediate prin curier/posta romana cel mai devreme in cursul zilei de Luni.

Comenzile multiple plasate in aceeasi zi, catre aceeasi destinatie si de catre aceeasi persoana se cumuleaza automat intr-o singura comanda (pentru care se emite o singura factura/un singur bon fiscal) si sunt expediate intr-un singur colet la care se adauga o singura data taxele de transport, în cazul in care clientul nu menționează faptul că dorește expedierea coletelor separat.

Comenzile sunt rezervate timp de 7 zile calendaristice de la data lansarii. Comanda se considera valabila numai dupa ce www.anticlicolibris.ro confirma clientului prin e-mail sau telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Unele comenzi necesita acordul suplimentar al clientului pentru conditiile de livrare, plata, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactati de catre www.anticlicolibris.ro prin e-mail sau telefonic. Daca in termen de 10 zile calendaristice clientul nu a trimis niciun raspuns www.anticlicolibris.ro isi asuma dreptul de a anula comanda.

Lica Ionut PFA, in cazul in care nu poate onora comanda din cauza ca produsul nu este disponibil sau are defect, va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, iar suma incasata pentru acesta trebuie rambursata in termen de 10 zile lucratoare.

Comanda minima pentru livrarea prin curier este de 20 lei. Lica Ionut PFA nu isi asuma coletele primite in stare deteriorata din cauza proastei manipulari din partea firmelor de curierat.

Odata cu plasarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare. Valoarea termenilor si a conditiilor de utilizare este aceeasi cu a unui contract valabil incheiat. Imaginile produselor de pe acest site – www.anticlicolibris.ro – sunt cu titlu de prezentare. In unele situatii exista posibilitatea ca anumite titluri sa nu fie disponibile

chiar daca pe site este specificat altfel sau timpul de livrare al unei comenzi sa difere de cel specificat, din terte motive care nu depind de noi (Posta Romana, Curier, etc.).

Politica de returnare a comenzii

Retururile (indiferent de metoda de transport aleasa) nu se vor expedia niciodata de catre client catre www.anticlicolibris.ro cu plata ramburs.

Politica de anulare a comenzii

Clientul poate anula comanda prin e-mail, de preferinta pana la ora 17 in aceeasi zi in care a fost plasata, sau telefonic in intervalul orar precizat in pagina de contact a site-ului.

In cazul cumparatorului, anularea comenzii se poate realiza in felul urmator:

- daca produsul/produsele nu au fost livrate, cumparatorul trebuie sa anunte anularea comenzii telefonic sau prin e-mail la datele afisate pe site;

- daca produsul/produsele au fost livrate trebuie respectata politica de returnare a comenzii.

Lica Ionut PFA isi rezerva dreptul de a anula o comanda fara a preciza un motiv avand obligatia sa anunte clientul, de anularea comenzii.

Politica de garantie

In conditiile in care cartile expediate au defect de tiparire (pagini albe, pagini legate invers, lipsa pagini etc) - altele decat cele specificate in descrierea produsului - vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. In conditiile in care produsul/cartea nu poate fi inlocuit/a cu un alt exemplar conform, Lica Ionut PFA va restitui contravaloarea produsului.

Taxele de tansport pentru produsele - cu defect de tipar – trimise retur in vederea inlocuirii sunt suportate de catre Lica Ionut PFA.

Garantia se va solutiona in maxim 20 de zile calendaristice de la primirea notificarii.

In cazul in care cartea contine CD (dar este nefunctional), schimbarea acestuia se va face numai insotit de catre cartea corespunzatoare (fara ca aceasta sa contina adnotari, inscrisuri - altele decat cele specificate in descrierea produsului, sau pagini deteriorate de catre client).

Clientul are posibilitatea de a solicita:

- inlocuirea produsului/cartii cu un alt exemplar identic,

- inlocuirea produsului/cartii cu un alt produs/carte,

- returnarea contravalorii produsului/cartii. www.anticlicolibris.ro respecta garantia legala de conformitate potrivit O.U.G. 34/2014.

Copyright

Continutul siteului (imagini, butoane, texte, elemente de grafica web, scripturi etc.) – www.anticlicolibris.ro – este integral proprietatea Lica Ionut PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul Lica Ionut PFA a oricaror texe, imagini, butoane, elemente de grafica web, scripturi etc., se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Promotii, Concursuri si Reduceri

Regulamentele promotiilor si concursurile sunt stabilite de catre Lica Ionut PFA ( www.anticlicolibris.ro ) si sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului ( www.anticlicolibris.ro ) sau prin intermediul newsletter-lui.

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre www.anticlicolibris.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic.

Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica pentru o singura comanda.

Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Lica Ionut PFA si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor va fi de competenta instantelor romanesti.

Modalitati de plata

Plata produselor/cartilor comandate se poate efectua:

- online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul inregistrarii comenzii. Cardurile acceptate la plata online sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electro) si MASTERCARD (inclusiv Maestro),

- plata prin OP/depunere in cont,

- ramburs la primirea coletului.

In unele cazuri (pentru comenzile cu valoare mare sau pentru produsele ce se livreaza la comanda speciala) www.anticlicolibris.ro isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans in valoare de 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anulare a comenzii. In situatia in care plata nu se efectueaza de catre client, comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. In cazul acesta, www.anticlicolibris.ro va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor comenzi ale clientului respectiv.

Drepturi, forta majora si legea aplicabila

Prezentul contract este supus legislatiei din Romania. Atat clientul cat si www.anticlicolibris.ro (Lica Ionut PFA) nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. www.anticlicolibris.ro (Lica Ionut PFA) are dreptul de a interzice anumitor clienti si vizitatori accesul pe site pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Limitarea raspunderii In cazul in care www.anticlicolibris.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului – aceasta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat sau nu se prezinta sa ridice coletul -, comanda va fi anulata iar produsele e vor intoarce la www.anticlicolibris.ro. Pentru o noua comanda, clientul respectiv va trebui sa suporte in avans costurile de livrare pentru noua comanda dar si pentru coletul pe care nu l-a ridicat.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si din vina sa nu poate primi produsele in maxim 7 zile calendaristice din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.