În funcție de produs, data estimată de livrare poate varia, însă nu poate depăși 30 de zile de la data confirmării comenzii (termenul de livrare este afișat în pagina produsului și în e-mailul de confirmare a comenzii). Livrarea se face conform opțiunii dumneavoastră: prin curier, Poșta Română sau ridicare personală București (puteți selecta opțiunea în pagina de finalizare a comenzii). Între momentul înregistrarii comenzii și momentul preluării coletului de către curier există un interval de 12-24 de ore. În cazul în care apar întârzieri suplimentare, veți fi anunțat prim email sau telefonic și vom stabili împreună un nou termen de livrarea, care nu îl va depăși pe cel maxim admis (30 zile).

           În situația în care produsele sunt indisponibile sau prețul/unele caracteristici ale produselor au fost supuse unor modificări ulterioare confirmării comenzii, www.anticlicolibris.ro vă va anunța despre indisponibilitate iar în cazul în care ați achitat costurile anticipat, acestea vă vor fi rambursate în termen de 14 zile. În situația în care sunteți de acord cu schimările survenite, puteți modifica ulterior comanda inițială iar www.anticlicolibris.ro vă va livra produsele conform noii comenzi.

           În perioada Black Friday sau în alte perioade cu oferte promoționale, termenul de livrare a comenzilor poate fi mai îndelungat decât cel inițial, fără a depăși însă termenul legal de livrare, de până la 30 zile de la data la care a fost confirmată comanda.

Livrarea coletelor se face prin:


- Predare personală;

- Poșta omână;

- Curier rapid.

Predare personală:

           www.anticlicolibris.ro pune la dispoziția clienților opțiunea “Predare personală”, această variantă este Gratuită și se face la una din stațiile de metrou Universitate sau Gorjului / Păcii.

Poșta Română:

Tariful pentru expedierea coletelor prin intermediul Poștei Române:

          Colet ramburs - 11 lei;

          Colet simplu - 7 lei.

Timp livrare poșta română: 1-5 zile lucrătoare din momentul expedierii coletului.

Curier rapid:

           Expedierea coletelor se va face prin intermediul firmei de curierat Bookurier. Oferta de prețuri pentru transport intern de colete (intre 0.01 – 1 kg, kilogramele suplimentare se taxează cu 1 leu/Kg):

- București: Colet ramburs - 13 lei;

                    Colet simplu - 9 lei.

- Metropolitan: Colet ramburs - 15 lei;

                         Colet simplu - 10 lei.

*(Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroești, Popești-Leordeni, Măgurele, Bragadiru, Chiajna, Mogoșoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Roșu)

- Național (toată România): Colet ramburs - 21 lei;

                                               Colet simplu - 15 lei.

Timp livrare Bookurier: 24-48 ore

*Observație

Tarifele sunt doar pentru coletele expediate pe teritoriul Romaniei.